tisdag 10 januari 2017

God fortsättning på vävåret 2017.

För varje år förundras vi över tidens allt snabbare gång. Nu är vi inne på ett nytt år , och tiden för årsmöten närmar sig. Det kan ibland vara svårt att få helgerna att räcka till för att delta i alla årsmöten, ifall man är medlem i många föreningar. Ofta kolliderar det med andra aktiviteter. Det höll också på att hända oss i vår förening. Lyckligtvis kunde vår kursledare Kerstin Schmidt byta dag till den 12 mars, så vi kan både delta i vår kurs "Brodera på Väv" och Riksföreningens årsmöte i Luleå den 22 -23 april.
Västerbottensvävarnas årsmöte är redan den 18 februari i Estersmark, Ånäset hos vår sekreterare Ulla Holmström. Anmälan till årsmötet senast den 13 februari till ringvor@hotmail.com

Ifall ni befinner er i Stockholm den närmaste tiden, vill jag varmt rekommendera ett besök på Thielska galleriet där en fantastisk utställning med Maria Adlerkreutz går att se tom den 5 februari.
Jag fick tillfälle att se den när jag var ner på ordförandekonferensen i oktober. Hennes bildvävar är enstående. 
Den 5 februari har ni även chansen att se den tillsammans med  författaren och konstkritikern Gunilla Lundahl, som är en av författarna av den nyutgivna boken: "Maria Adlerkreutz, väverska mellan mörker och ljus".

Ser fram emot att få träffa flertalet av medlemmarna på våra olika träffar det kommande året.

Ringvor Gustavsson ordförande 2016.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar